i-Tom Solutions

Pagina principala -> BCR Asigurari VIG -> Termeni si conditii aplicatii iphone

Termeni si conditii cu privire la aplicatia BCR Asigurari VIG Asistenta

BCR Asigurari VIG intentioneaza sa ofere prin intermediul acestei aplicatii un instrument util clientilor sai, prin care sa le faciliteze accesul la diverse servicii si produse. Acestea pot fi supuse unor modificari care pot fi incluse intr-o versiune noua a aplicatiei dupa ce acestea au devenit efective. Aplicatia nu are valoare contractuala, iar BCR Asigurari nu este si nu va fi legal responsabila sub nicio circumstanta pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate, respectiv pentru vreo decizie luata de utilizatorii aplicatiei, luand in considerare informatiile continute de aceasta. BCR Asigurari VIG impreuna cu partenerul sau, i-Tom Solutions detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind produsele si serviciile prezentate, logo-urile, structura si designul aplicatiei. Este interzisa reproducerea sub orice forma a continutului materialelor prezentate in aceasta aplicatie, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al BCR Asigurari VIG si i-Tom Solutions.

Protectia datelor cu caracter personal

Datele personale furnizate de utilizatorii aplicatiei vor fi prelucrate si stocate intr-o baza de date. Orice utilizator al aplicatiei care ofera date sau informatii cu caracter personal beneficiaza de urmatoarele drepturi prevazute de art. 12-18 Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date:

  • dreptul la informare cu privire la scopul in care se face prelucrarea datelor, destinatarii datelor, daca furnizarea tuturor datelor este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza, existenta drepturilor prevazute de Legea nr. 644/2001.
  • dreptul de acces la date: orice persoana care utilizeaza aplicatia si ofera date sau informatii cu caracter personal ne poate solicita in scris confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de catre noi; vor fi oferite, de asemenea in scris, informatii referitoare la scopurile prelucrarii datelor, categoriile de date avute in vedere si destinatarii carora le sunt dezvaluite datele, informatii asupra dreptului de interventie si de opozitie asupra datelor si conditiile de exercitare.
  • dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001, in eventualitatea incalcarii unor asemenea drepturi.

Utilizatorii aplicatiei care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: inregistrarea acestor date si informatii personale de catre BCR Asigurari VIG in vederea beneficierii de produsele si serviciile oferite prin intermediul acestei aplicatii. Aplicatia trimite statistici cu privire la utilizarea produsului.