i-Tom Solutions

Pagina principala -> i-Asigurare -> Termeni si conditii aplicatii iphone

Termeni si conditii cu privire la aplicatia i-Asigurare

Prezentul acord legal dintre dumneavoastra si i-Asigurare Mobile are in vedere utilizarea solutiei i-Asigurare de catre dumneavoastra. Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni inainte de a utiliza serviciile puse la dispozitie prin intermediul i-Asigurare. Puteti utiliza i-Asigurare numai in conformitate cu acesti Termeni. Serviciile oferite prin solutia i-Asigurare pot fi modificate in timp, pe masura ce imbunatatim sau adaugam funtionalitati. Putem opri, suspenda sau modifica aceste servicii in orice moment, fara notificare prealabila. De asemenea, putem elimina oricand orice continut al serviciilor oferite. Conform Legii comertului electronic (Legea 365/2002 cu modificarile aduse prin legea 121/2006) "Art. 7: Validitatea, efectele juridice si proba contractelor incheiate prin mijloace electronice (1) Contractele incheiate prin mijloace electronice produc toate efectele pe care legea le recunoaste contractelor, atunci cand sunt intrunite conditiile cerute de lege pentru validitatea acestora. (2) Pentru validitatea contractelor incheiate prin mijloace electronice nu este necesar consimtamantul prealabil al partilor asupra utilizarii mijloacelor electronice. (3) Proba incheierii contractelor prin mijloace electronice si a obligatiilor care rezulta din aceste contracte este supusa dispozitiilor dreptului comun in materie de proba si prevederilor Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica. "

Despre i-Asigurare
Prin utilizarea aplicatiei i-Asigurare puteti comanda polite de asigurare emise de catre societatile de asigurare din Romania.

Despre Prestatorul De Servicii
Aplicatia i-Asigurare precum si servicile de procesare, ofertare si livrare sunt oferite de societatea i-Asigurare Mobile S.R.L. - asistent in brokeraj denumita in continuare i-Asigurare Mobile S.R.L. sau Furnizor. Societatea i-Asigurare Mobile este autorizata de SRBA - Broker de Asigurare Reasigurare SRL sa incheie polite de asigurare in numele sau. SRBA Broker de Asigurare Reasigurare SRL este autorizata sa functioneze de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor in baza Deciziei de Autorizare Nr. 12/2001, inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub Nr. RBK-009/2004. i-Asigurare Mobile S.R.L. este inscrisa in Registrul intermediarilor in asigurari si/sau in reasigurari si autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Datele de identificare i-Asigurare Mobile S.R.L.: societate cu raspundere limitata inmatriculata la Registrul Comertului sub Numarul de Ordine J40/4903/2015, Cod Unic de Inregistrare 34409531.

Inregistrare Date
Informatiile furnizate de catre Utilizatori vor fi stocate de catre Furnizor in format electronic si nu vor fi furnizate catre nici o alta terta parte, decat cele implicate in mod direct de furnizarea serviciilor specifice aplicatiei i-Asigurare. Mijloacele tehnice pe care furnizorul de servicii le pune la dispozitie destinatarului pentru identificarea si corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor sunt: email ([email protected]). Limba in care se poate incheia contractul este numai limba romana.

Cotatie Pret
Pentru obtinerea unei cotatii de pret, datele introduse de catre dvs in aplicatia i-Asigurare vor fi transmise catre societatile de asigurare. Preturile afisate in aplicatia i-Asigurare sunt cele primite in format electronic de la societatile de asigurare. Furnizorul nu este raspunzator pentru preturile afisate. Comanda si Emitere Contract Asigurare Pentru emiterea unui contract de asigurare vor fi utilizate datele introduse de catre dumneavoastra in aplicatia i-Asigurare. Sunteti de acord sa furnizati informatii corecte si complete de identificare pe care i-Asigurare Mobile S.R.L. le poate utiliza pentru emiterea politei, facturare si livrare. Contractele de asigurare se supun reglementarilor emise de catre Comisia De Supraveghere a Asigurarilor impreuna cu modificarile ulterioare iar conditiile de asigurare sunt specifice fiecarei societati de asigurare in parte. Raspunderea in ceea ce priveste contractele de asigurare precum si conditiile de asigurare revine societatilor de asigurare emitente in integralitatea lor. Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca.

Livrare
Polita de asigurare poate fi livrata in aceeasi zi pentru Bucuresti. Polita de asigurare poate fi livrata pe teritoriul Romaniei cu un termen de livrare de maxim 48 ore.

Anulare Polita
In cazul in care clientul constata in momentul livrarii sau ulterior acestui moment faptul ca polita emisa de catre SRBA conform comenzii lansate de catre client contine erori materiale, exclusiv din vina clientului care a trecut in formularul de comanda date/informatii gresite, acesta poate solicita anularea politei /rectificarea erorilor materiale si emiterea si livrarea unei alte polite. Daca, in situatia enuntata mai sus, clientul va solicita emiterea si livrarea unei alte polite, atunci clientul va fi obligat sa achite o taxa de transport de 10 lei. In cazul anularii unei polite, indiferent daca polita respectiva urmeaza sa se refaca sau nu, clientul este obligat sa completeze declaratia tip prin care solicita anularea politei. Drepturi De Proprietate Intelectuala Furnizorul detine toate drepturile de proprietate intelectuala cu privire la solutia i-Asigurare, logo, structura si design. I-Asigurare este proprietatea i-Asigurare Mobile si se supune legislatiei in vigoare referitoare la drepturile de autor si drepturile conexe, neputand fi utilizat in scopuri comerciale decat cu acordul scris, expres al i-Asigurare Mobile S.R.L.. Utilizatorul nu are dreptul de a reface programul sursa, de a decompila, de a dezasambla solutia, de a reproduce, modifica sau crea opere derivate din solutie. Este interzisa reproducerea sub orice forma a continutului prezentat in aceasta solutie, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al i-Asigurare Mobile S.R.L.. Este interzis sa modificati, sa copiati, sa publicati, sa reproduceti, sa vindeti sau sa comercializati in vreun fel aceasta solutie sau orice informatie asociata cu aceasta. Cu exceptia cazurilor in care se mentioneaza contrariul in Termenii si Conditiile de Utilizare, nu aveti dreptul sa copiati, afisati, descarcati, distribuiti, modificati, reproduce, republica sau retransmite nicio informatie continuta de solutia „i-Asigurare” prin niciun mijloc electronic sau pe suport tiparit, sau sa compilati lucrari pe baza unor astfel de imagini, texte sau documente fara acordul expres obtinut in scris din partea i-Asigurare Mobile S.R.L.. Nicio dispozitie din prezentele conditii si termeni nu va fi interpretata ca acordand, implicit sau in orice alt fel, vreo licenta sau vreun drept asupra oricarui brevet sau oricarei marci comerciale semnate i-Asigurare Mobile S.R.L..

Confidentialitate
Dumneavoastra aveti dreptul de proprietate asupra informatiilor pe care le creati sau stocati prin intermediul i-Asigurare, in contul dumneavoastra. In cazul in care nu este specificat altfel, utilizarea de catre dumneavoastra a serviciilor i-Asigurare nu ne acorda dreptul de a utiliza, reproduce, adapta, modifica, publica sau distribui continutul creat de dumneavoastra in contul dumneavoastra i-Asigurare. Dar ne acordati permisiunea de a accesa, copia, distribui, stoca, transmite informatii cu privire la contul dumneavoastra de utilizator, cu scopul de a va furniza serviciile i-Asigurare.

Garantii
Utilizatorul foloseste aplicatia pe riscul propriu, Furnizorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea aplicatiei sau ca urmare a utilizarii informatiilor din aplicatie. Furnizorul nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor din aplicatie. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestei aplicatii si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii în vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.