i-Tom Solutions

Pagina principala -> Insurance Assistance -> Termeni si conditii insurance assistance

Termeni si conditii cu privire la aplicatia Insurance Assistance

Despre aplicatie

i-Tom Solutions pune la dispozitia conducatorilor auto un instrument care sa le faciliteze comunicarea cu companiile de asigurare, service-urile auto si companiile de asistenta rutiera si care sa simplifice procesele care trebuie parcurse in cazul unei daune auto. Utilizatorii aplicatiei au acces si la produsele si serviciile de asigurare, datele de contact ale sucursalelor companiilor de asigurare, ale service-urilor auto, companiilor de asistenta rutiera, sectiilor de politie si ale punctelor medicale din Romania. Acestea pot fi supuse unor modificari care pot fi incluse intr-o versiune noua a aplicatiei dupa ce acestea au devenit efective.

Utilizatorul aplicatiei "i-Assistance":

  • are posibilitatea de a anunta evenimentul auto la serviciul national de urgenta (112), la compania de asigurare sau la compania de asistenta rutiera, in functie de natura accidentului
  • este ghidat pas cu pas pentru notificarea daunei la compania de asigurare
  • se va putea programa la service pentru revizie sau reparatie (facilitate inclusa in versiunea ulterioara)
  • poate vizualiza in sistem harta GPS sectiile de politie, spitalele si farmaciile, service-urile auto si sucursalele companiilor de asigurare.

Aplicatia "i-Assistance" nu are valoare contractuala, iar i-Tom Solutions nu este si nu va fi legal responsabila sub nicio circumstanta pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate, respectiv pentru vreo decizie luata de utilizatorii aplicatiei, luand in considerare informatiile continute de aceasta.

Politica de confidentialitate

i-Tom Solutions este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub numarul 18584.

Toate datele cu caracter personal sunt confidentiale. Datele personale furnizate de utilizatorii aplicatiei vor fi prelucrate si stocate intr-o baza de date. Orice utilizator al aplicatiei care ofera date sau informatii cu caracter personal beneficiaza de urmatoarele drepturi prevazute de art. 12-18 Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date:

  • dreptul la informare cu privire la scopul in care se face prelucrarea datelor, destinatarii datelor, daca furnizarea tuturor datelor este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza, existenta drepturilor prevazute de Legea nr. 644/2001.
  • dreptul de acces la date: orice persoana care utilizeaza aplicatia si ofera date sau informatii cu caracter personal ne poate solicita in scris confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de catre noi; vor fi oferite, de asemenea in scris, informatii referitoare la scopurile prelucrarii datelor, categoriile de date avute in vedere si destinatarii carora le sunt dezvaluite datele, informatii asupra dreptului de interventie si de opozitie asupra datelor si conditiile de exercitare.
  • dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001, in eventualitatea incalcarii unor asemenea drepturi.

Utilizatorii aplicatiei care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: inregistrarea acestor date si informatii personale de catre i-Tom Solutions in vederea beneficierii de produsele si serviciile oferite prin intermediul acestei aplicatii. Aplicatia trimite statistici cu privire la utilizarea produsului.

Termeni si Conditii de Utilizare ai Aplicatiei Insurance Assistance

Descarcarea aplicatiei
Aplicatia "i-Assistance" este disponibila gratuit, insa furnizorul de servicii poate solicita plata acestei transmisii de date.

Instalarea aplicatiei

Pentru instalare, vizitati magazinul virtual corespunzator smartphone-ului dumneavoastra si urmati pasii specifici acestuia (pentru instructiuni, consultati manualul). Prin instalarea acestei aplicatii sunteti de acord cu Termenii de Utilizare ai aplicatiei „i-Assistance” si cu Politica de Confidentialitate.

Dezinstalarea aplicatiei

Pentru a dezinstala aplicatia, folositi managerul de aplicatii din telefonul dumneavoastra sau consultati manualul pentru instructiuni.

Folosirea aplicatiei

i-Tom Solutions va acorda dreptul de a utiliza aceasta aplicatie numai in interes personal, pe telefonul mobil pe care il detineti si in conformitate cu orice termeni de utilizare impusi de magazinul virtual de pe care downloadati aceasta aplicatie. Este interzis sa modificati, sa copiati, sa publicati, sa reproduceti, sa vindeti sau sa comercializati in vreun fel aceasta aplicatie sau orice informatie si software asociate cu aceasta.

Confidentialitate

i-Tom Solutions respecta conditia de confidentialitate a utilizatorilor aplicatiei „i-Assistance”. Va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.

Despagubire

Prin prezenta sunteti de acord sa despagubiti, aparati si exonerati de raspundere atat compania i-Tom Solutions, responsabilii, directorii, angajatii, agentii si furnizorii sai, cat si partenerii terti impotriva oricaror pierderi, cheltuieli, daune si costuri, incluzand onorarii rezonabile de avocat, rezultate din incalcarea dispozitiilor acestor Termeni si Conditii de Utilizare.

Drepturi de proprietate intelectuala

i-Tom Solutions detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind produsele si serviciile prezentate, logo-urile, structura si designul aplicatiei. Este interzisa reproducerea sub orice forma a continutului materialelor prezentate in aceasta aplicatie, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al i-Tom Solutions. Este interzis sa modificati, sa copiati, sa publicati, sa reproduceti, sa vindeti sau sa comercializati in vreun fel aceasta aplicatie sau orice informatie si software asociate cu aceasta. Cu exceptia cazurilor in care se mentioneaza contrariul in Termenii si Conditiile de Utilizare, nu aveti dreptul sa copiati, afisati, descarcati, distribuiti, modificati, reproduce, republica sau retransmite nicio informatie continuta de aplicatia „i-Assistance” prin niciun mijloc electronic sau pe suport tiparit, sau sa compilati lucrari pe baza unor astfel de imagini, texte sau documente fara acordul expres obtinut in scris din partea i-Tom Solutions. Nicio dispozitie din prezentele conditii si termeni nu va fi interpretata ca acordand, implicit sau in orice alt fel, vreo licenta sau vreun drept asupra oricarui brevet sau oricarei marci comerciale semnate i-Tom Solutions sau apartinand unei terte parti.

Continut

i-Tom Solutions depune eforturi pentru a furniza informatii corecte si actualizate, dar nu ofera nicio garantie sau reprezentare de niciun fel privind acuratetea, actualitatea sau caracterul complet al acestor date. Sunteti de acord ca folosirea acestei aplicatii se face pe propria dumneavoastra raspundere. Aplicatia „i-Assistance” si serviciile accesate de aceasta sunt furnizate „ca atare”, fara garantii de niciun fel, exprese sau implicite, incluzand garantiile comerciale sau potrivirea cu vreun scop particular. Nici i-Tom Solutions, nici vreuna din partile implicate in crearea, producerea sau livrarea aplicatiei „i-Assistance” nu vor fi raspunzatoare pentru eventualele daune, incluzand, dar fara a se limita la daune directe, incidentale, subsecvente, indirecte sau punitive care pot rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza aplicatia „i-Assistance”, precum si pentru eventualele erori sau omisiuni din continutul aplicatiei.